Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programista, quester, liby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym zaoferować swoją osobę jako:
- Programista

- Quester

- Osoba od pisania libów

Moje doświadczenie z programowaniem jest na bardzo wysokim poziomie.
Moim największym osiągnięciem jest stworzenie bota pod ts3 o nazwie m-bot.

Lista funkcji mBot`a:

◘ Automatyczne przenoszenie użytkowników z danych kanałów na kanał AFK, jeśli użytkownik przestanie spełniać warunki nieaktywnego użytkownika - aplikacja automatycznie przeniesie go na poprzedni kanał.
◘ Wiadomość powitalna wraz z możliwością pełnej konfiguracji oraz umieszczeniem parametrów serwera w treści.
◘ Wyrzucanie użytkowników których nicki nie spełniają warunków które możesz skonfigurować w pliku konfiguracyjnym. Dodatkowo filter nicków wyszukujący obraźliwe słowa.
◘ Automatyczne wyrzucanie użytkowników z kanału gdzie nie można nagrywać, jeśli ów użytkownik rozpocznie nagrywanie zostanie całkowicie odłączony od serwera.
◘ Wysyłanie wiadomości do administracji kiedy dany użytkownik oczekuje na kanale pomocy.
◘ Automatyczne sprawdzanie kanałów w danej strefie: walidacja daty, filter nazwy kanału, filter wulgaryzmów, automatyczne blokowanie/kasowanie kanałów.
◘ Komenda do szybkiego zakładania kanałów dla użytkowników wraz z dodatkowymi sub-kanałami.
◘ Komenda która natychmiastowo przenosi danego użytkownika do Ciebie bez względu na to gdzie się znajduje.
◘ Komenda która natychmiastowo przenosi Ciebie do danego użytkownika.
◘ Komenda która automatycznie wyszukuje wszystkich administratorów i przenosi ich na dany kanał. (przydatna przy zebraniach administracji)
◘ Komenda wyświetlająca wszystkich administratorów online z podziałem na ich przynależne grupy.
◘ Komenda która wyświetla informacje na temat dostępnych poleceń bota.
◘ Komenda informująca o aktualnym użyciu pamięci RAM przez skrypty bota.
◘ Komenda dzięki której odnajdziesz użytkownika po części jego nicku.
◘ Komenda która zleca systemowi wysłanie prywatnych wiadomości o ustalonej treści do wszystkich użytkowników na serwerze.
◘ Obsługa kanałów nadających wyznaczone grupy po wejściu na nie
◘ Automatyczna reklama wysyłana na serwerze co określony czas
◘ Sprawdzanie kanałów w wyznaczonej strefie poprzez aktywność użytkownika
◘ Automatycznie czyszczenie użytkownika z grup / przywilejów po określonym czasie nieaktywności
◘ Automatyczna rejestracja użytkowników
◘ Wyświetlanie statusu administratorów online na wyznaczonym kanale

Jeżeli chodzi o liby to posiadamy pod game 34k:

- Blokowanie 'buga' z PT
- Automatyczne mnożniki drop / yang / exp w konfiguracji
- Poprawa buga z party
- Poprawa buga z petami po śmierci
- Poprawa bugów z nno i nns
- Kolorowy czat z możliwością szeptu bez blokady szkła intuicji
- Poprawa buga z czytaniem ku ze stacka
- Automatyczny differ
- Jeżeli chcesz coś innego lub jakąś funkcje - napisz

Zapraszam do kontaktu poprzez prywatną wiadomość.

logo.png

Opublikowano

Jedyne co ogranicza tego gościa to pomysły, z wykonaniem nie ma problemu, pełen profesjonalizm.

Props

Opublikowano

Jedyne co ogranicza tego gościa to pomysły, z wykonaniem nie ma problemu, pełen profesjonalizm.

Props

dokładnie  :D

m1jO9Go.png

Opublikowano

zadam tylko pytanie "po co ?" jak mamy source 

tak tylko się podeprę żeby nie było że gimbus wpadł :)

0m17.jpg

a polecić mogę bo fajny pomysł z magazynem daliście :D tez sobie w wolnym czasie walne :D 

Opublikowano

Polecam. 

PS: jakbyś kiedyś szukał sponsora to się zgłoś :) biorę 20% od Ciebie :)

nie idź do niego moich plików to by na oczy nie zobaczył :) 

jedynie sponsoring na zasadzie dajesz hajs na dedyka dedyk na siebie i ty nie masz dostępu ale niestety w 90% u cb jest inaczej to osoba prowadząca serwer robiąca go nie ma dostępu do plików 

żegnam ozięble i nie polecam :)

Opublikowano

nie idź do niego moich plików to by na oczy nie zobaczył :)

jedynie sponsoring na zasadzie dajesz hajs na dedyka dedyk na siebie i ty nie masz dostępu ale niestety w 90% u cb jest inaczej to osoba prowadząca serwer robiąca go nie ma dostępu do plików 

żegnam ozięble i nie polecam :)

Co Ty gościu pierdzielisz to ja nie wiem.. :P Ma normalnie dostęp do swojego dedyka   :P

a co do twoich plików... to masz source i robisz co się da... po screenie patrząc... powodzenia.. ;P 

@Poza tym Panie Armagiedon... idź się przejdź lepiej a dopiero postuj. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Nie polecam, zapłaciłem mu 150zł, z czego dwa dify nie działają, oczywiście jego zdaniem u niego wszystko śmiga, kasa poszła się walić, a on nie odpisuje ;)

Opublikowano

Nie polecam, zapłaciłem mu 150zł, z czego dwa dify nie działają, oczywiście jego zdaniem u niego wszystko śmiga, kasa poszła się walić, a on nie odpisuje ;)

Człowieku jesteś poważny? Ja nie odpisuje? Dziwne bo napisałem rano i to TY nie odpisujesz mi a jak szukasz sensacji to nie tutaj.

4701014036310611121809.jpg

@ + nie potrafisz wgrać diffa który jest ogólnodostępny na internecie..

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...